PaulMitchell Bulgaria in Facebook PaulMitchell Bulgaria in Facebook PaulMitchell Bulgaria in Facebook

Откакто през 2015 бе лансирана на пазара, MarulaOil не спира да печели сърцата и косите, на любителите на финия лукс. Със своите висококачествени продукти, съдържащи едни от най-ценните натурални съставки, с вдъхновяващия си аромат и безкомпромисните резултати, линията завладя топ-фризьори и знаменитости. За да бъде полезна на повече типове коси и различни по вид прически, линията вече предлага и продукти за забележителен обем.   

Продуктите на MarulaOil Light, почистват, подхранват и защитават косата в 3 лесни стъпки, запазвайки обема до 8 часа. Шампоанът нежно измива нежеланите замърсявания, предпазвайки цвета на боядисаната коса, като същевременно разплита краищата й. Балсамът, идеален за фина/тънка коса, подпомага хидратация и обема, без да утежнява. За безупречен финиш, приглаждащия серум на MarulaOil Light, предотвратява накъсванията, като придава забележителен блясък и 0% утежняване.

Продуктите съдържат чисто, висококачествено, студено-пресовано масло от Marula. То се добива по възможно най-хуманен начин, чрез fair-trade сдружения, подпомагани от Джон Пол Деджория, в Намибия, Свазиленд и Мадагаскар. По този начин, безценното масло и съоснователят на Paul Mitchell, осигуряват прехрана, образование и здраве на над 20 000 души в едни от най-бедните региони на Африка.

Photocredit: Instagram Profile of RareMarula и PaulMitchellUK